FOTO Trojročný svalovec ovládol internet, tehličky na bruchu mu môžu závidieť aj dospelí

NETKY.SK • 7 Január 2016, 17:00 • 2 min
FOTO Trojročný svalovec ovládol internet, tehličky na bruchu mu môžu závidieť aj dospelí

CANBERRA - Zázračné dieťa menom Dash Meagher celé dni behá, skáče, lozí po hrazde ale i po nábytku, neexistuje totiž fyzická aktivita, ktorú by nemal rád.

slovakia

left justify in out

Dash má len tri roky, no šesť tehličiek na bruchu by mu mohlo závidieť mnoho dospelých mužov. "Prvýkrát som si všimla, že má Dash tehličky asi pred pol rokom, keď som mu menila plienku a on zdvihol nohy hore," hovorí pyšná mamička Ursula pre Daily Mail.

 

"Je príliš mladý, aby si to uvedomoval, no je neuveriteľne svalnatý. Miluje šport,“ opisuje syna Ursula, ktorá sama beháva, no nepovažuje sa za fitness fanatičku.

 

"Dashova láska k cvičeniu je obrovská. Je vonku každý deň, či prší alebo svieti slnko. Kedysi som s ním behávala, keď bol v kočíku, neskôr som ho vzala na taký rekreačný beh. Zabehol až štyri kilometre!"

 

Chodiť síce začal až v desiatich mesiacoch, no lozenie po nábytku v kuchyni, či stoloch mu išlo oveľa skôr. „Má strašne veľa energie. Je to požehnanie mať tak zdravého chlapčeka," hovorí Ursula, ktorá synovi založila aj konto na Instagrame, kde má mnoho fanúšikov.

 

Dashov obľúbený cvik je skákanie a na trampolíne vydrží až dve hodiny v kuse. „Na jeho druhé narodeniny sme mu postavili ihrisko s hrazdami, kde sa môže vešať a loziť. Miluje to tam,“ vysvetľuje Ursula. "Na svoj vek má neuveriteľnú silu. Nedávno zdvihol obrovskú lopatu a snažil sa s ňou upratovať,“ dodáva.

 

"Samozrejme, že sme ho radi naďalej aktívne viedli. Možno by sa jedného dňa mohol zúčastniť na olympijských hrách, no nechceme na neho tlačiť. Teraz je najdôležitejšie, že máme zdravé dieťa plné života,“ vysvetľuje mamička.

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies