FOTO Tragickú nehodu v obci Fiľakovské Kováče zrejme spôsobil vodič jedného z kamiónov

NETKY.SK • 2 Február 2017, 11:12 • 2 min
FOTO Tragickú nehodu v obci Fiľakovské Kováče zrejme spôsobil vodič jedného z kamiónov

LUČENEC - Zrážku dvoch kamiónov a osobného auta v obci Fiľakovské Kováče v Lučeneckom okrese, ktorá si vyžiadala jednu obeť a päť zranených, má zrejme na svedomí vodič jedného z kamiónov.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala v stredu o 08:40 v časti Fiľakovské Kľačany. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 50-ročný maďarský vodič ťahača Volvo s návesom pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť, prešiel do protismeru a návesom zachytil oprotiidúci Opel Zafira. Auto odhodilo do priekopy, nákladiak ešte zachytil prechádzajúci Renault Midlum s návesom, ktorý tiež odhodilo do priekopy. Maďarské Volvo sa prevrátilo na ľavú stranu a návesom ešte vrazilo do plotu a betónového stĺpa elektrického vedenia. Jazdná súprava zostala prevrátená cez celú cestu.

 

Celá posádka v osobnom aute sa zranila, jedna žena zomrela. Ako uviedla Faltániová, 43-ročný vodič osobného auta skončil s ťažkými zraneniami v banskobystrickej nemocnici, o život prišla 62-ročná žena, ťažko zranené sú aj dve spolujazdkyne (37, 33) a s ľahkými zraneniami skončili ďalšie dve ženy (22, 54). Škody pri nehode odhadli na 38 200.

 

Vodičom nákladných áut alkohol nezistili, vodičovi osobného auta odobrali krv. Presné okolnosti nehody polície vyšetruje, začaté je trestné stíhanie pre usmrtenie. Cesta bola plne prejazdná až o 19:30.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies