FOTO Tragická nehoda v Žiline: Zrážku s kamiónom neprežila mladá mamička (†29), sedela vedľa svojho dieťaťa

NETKY.SK • 24 November 2016, 12:59 • 2 min
FOTO Tragická nehoda v Žiline: Zrážku s kamiónom neprežila mladá mamička (†29), sedela vedľa svojho dieťaťa

ŽILINA – Tragédia v Žiline! V aute, do ktorého narazil kamión sedela mladá rodina. Matka Ľubica (†29) nehodu neprežila. Jej manžel (30) a ich deväťmesačné dieťa skončili v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Podľa TV JOJ sa vodič nákladného vozidla natlačil na zvodidlá, no zrážke nedokázal zabrániť. Po nehode, ktorá sa stala okolo ôsmej ráno, vytiahol zraneného šoféra z auta. „Povedal mi, že zaspal,“ povedal vodič nákladiaku pre TV JOJ. "Nehoda sa stala na výjazde zo Žiliny smerom na Martin, v časti zvanej ŠIbenice," doplnila hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Baloghová.

 

img

 

Na zadnom sedadle sedela dvadsaťdeväťročná Ľubica so svojím deväťmesačným dieťaťom. "Záchranári sa snažili 29-ročnú ženu na mieste oživovať, žiaľ, neúspešne. Dieťa bez viditeľných poranení previezli do žilinskej nemocnice. Tam previezli aj muža pri vedomí, ktorý utrpel viaceré poranenia," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

 

"Hasiči asistovali záchrannej zdravotnej službe pri oživovaní jednej osoby a pri naložení druhej ťažko zranenej osoby do vozidla ZZS. Tretia osoba (dieťa) bola zranená ľahko. Hasiči zabezpečili osobné motorové vozidlo proti vzniku požiaru, uniknuté prevádzkové kvapaliny odstránili pomocou sorbentu a pomohli pri sprejazdnení komunikácie,” uzavrel hovorca žilinských hasičov Michal Kypus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies