Autentické VIDEO z tragicnej nehody pri Zvolene: Pri zrážke kamióna s osobným autom vyhasol mladý život

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 20:46 • 2 min
Autentické VIDEO z tragicnej nehody pri Zvolene: Pri zrážke kamióna s osobným autom vyhasol mladý život

ZVOLEN - Tragicky sa skončila dnešná dopravná nehoda osobného auta s kamiónom medzi Krupinou a Zvolenom, pri ktorej zahynul 19-ročný mladík a traja ľudia utrpeli zranenia.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová, 20-ročná vodička osobného auta Peugeot 306 z Krupiny dostala z doposiaľ nezistených príčin šmyk, prešla do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim nákladným vozidlom DAF s návesom, ktoré viedol 38-ročný vodič.

 

Dievča utrpelo pri nehode ťažké zranenia, z ktorých sa bude zotavovať viac ako 42 dní. Jej dvaja 19-roční spolujazdci z Krupiny a z Horného Badína sa pri nehode zranili ľahko a ďalší 19-ročný spolujazdec z Krupiny, sediaci na zadnom sedadle, ťažkým zraneniam na mieste podľahol. Vodič nákladného vozidla vyviazol z nehody bez zranení. Alkohol u vodičov nezistili. Do vyšetrovania dopravnej nehody sa zapojil aj znalec z odboru cestnej dopravy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies