FOTO Tragická nehoda pri Veľkom Krtíši: Vodič nezastavil na stopke, o život prišla spolujazdkyňa

NETKY.SK • 31 Január 2017, 13:57 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pri Veľkom Krtíši: Vodič nezastavil na stopke, o život prišla spolujazdkyňa

VEĽKÝ KRTÍŠ - Vodič v križovatke nezastavil na stopke, táto chyba stála život jeho spolujazdkyňu. Tragická nehoda sa stala v pondelok predpoludním v katastri obce Slovenské Kľačany v okrese Veľký Krtíš.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný vodič Octavie vošiel do križovatky a nezastavil, do jeho auta narazil 56-ročný vodič dodávky Citroen Jumper, ktorý išiel po hlavnej ceste. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 46-ročná spolujazdkyňa v Octavii z Martina zomrela na mieste, vodiča osobného auta previezli leteckí záchranári do banskobystrickej nemocnice. Vodič dodávky sa zranil ľahko. Škody na autách prekročili 17-tisíc eur. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

 

Táto nehoda je už šiestou tragickou nehodou v Banskobystrickom kraji od začiatku roka. Presné príčiny nehôd stále vyšetrujú, no predbežne to vyzerá na najčastejšie opakujúce sa chyby, a to neprispôsobenie rýchlosti, precenenie svojich schopností, porušenie povinností či nepozornosť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies