FOTO Tragická nehoda pri Nitre: 10-ročná Veronika prišla o rodičov a bračeka (†2)

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 14:52 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pri Nitre: 10-ročná Veronika prišla o rodičov a bračeka (†2)

NITRA – Včera večer sa pri obci Cabaj-Čápor neďaleko Nitry stala tragická dopravná nehoda. Tridsaťdvaročný otec rodiny Martin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s nákladným vozidlom.

slovakia

left justify in out

V aute zahynula takmer celá rodina Martin (†32), mama Zuzana (†32) a najmladší člen Leo (†2). Celá tragédia je ešte smutnejšia aj preto, že malá Veronika (10) prišla o celú rodinu.

 

Piatačka na Základnej škole Veronika to bude mať veľmi ťažké. Desaťročné dievčatko má už len starého otca z maminej strany. Všetci ostatní už umreli.

 

img

 

Pri tragickej dopravnej nehode vyhasli v utorok 26. júla približne o 18:40 v smere od obce Cabaj-Čápor na Šaľu tri ľudské životy. Ako ďalej agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 32-ročný vodič Fordu Focus sa zrejme plne nevenoval riadeniu a prešiel do protismeru. Následne sa zrazil s nákladným autom značky Man, ktorého 48-ročný vodič už nedokázal zrážke zabrániť. Obe autá skončili mimo cesty. Pri nehode zomrel vodič osobného auta, jeho 32-ročná manželka, ktorá sedela vzadu a ich dvojročný syn, ten sedel v detskej sedačke. Vodič nákladného auta alkohol v krvi nemal, u nebohého vodiča to ukáže pitva. Vyšetrovateľ PZ okolnosti nehody vyšetruje ako prečin usmrtenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies