FOTO Tragická nehoda pri Michalovciach: Auto po náraze zhorelo aj s dvoma osobami

NETKY.SK • 2 August 2016, 13:46 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pri Michalovciach: Auto po náraze zhorelo aj s dvoma osobami

MICHALOVCE – K tragickej dopravnej nehode došlo v pondelok (1.8.) krátko pred 20.00 h v obci Petrovce nad Laborcom v Michalovskom okrese. Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, dve osoby zraneniam podľahli a jedna utrpela ťažké zranenie.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo zn. Ford Focus v smere z Michaloviec na Humenné, pričom pravdepodobne pre neprispôsobenie rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel do protismeru a následne na trávnatý porast. "Tam narazil do prípojky plynového merača, následne do stĺpa elektrického vedenia a oplotenia rodinného domu," priblížila hovorkyňa.

 

Vozidlo po náraze zastalo a na mieste zhorelo. V tom čase sa v ňom nachádzali dve osoby. "Z tohto dôvodu nebolo možné doposiaľ identifikovať ich totožnosť," konkretizovala Mésarová s tým, že vo vozidle sa nachádzala aj ďalšia osoba, 22-ročný muž z Humenného, ktorý pravdepodobne pri náraze z vozidla vypadol. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia, s ktorými ho previezli do nemocnice. Predbežná škoda bola vyčíslená na 6500 eur.

 

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina tragickej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy," dodala hovorkyňa. Polícia zisťuje, kto v čase nehody viedol vozidlo a tiež totožnosť dvoch osôb, ktoré na mieste nehody zraneniam podľahli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona