FOTO Tragická nehoda Michala (†30) v Bratislave, za kamarátom smúti aj herec Nemtuda a Majk Spirit!

NETKY.SK • 3 September 2014, 12:19 • 2 min
FOTO Tragická nehoda Michala (†30) v Bratislave, za kamarátom smúti aj herec Nemtuda a Majk Spirit!

BRATISLAVA – Včera vyhasol na bratislavskej Einsteinovej ulici v smere na most Apollo život mladého podnikateľa a športovca Michala K. (†30). Nezvládol riadenie svojho luxusného auta BMW X5 a narazil do zvodidiel.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne KR PZ v Bratislave Tatiany Kurucovej Michal „neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky.“ Nehoda sa stala niekoľko v utorok niekoľko minút po 13:30 a škoda na vozidle je podľa prvotných odhadov 15-tisíc.

 

Polícia príčinu nehody stále vyšetruje. „V tejto súvislosti je začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania,“ dodala Kurucová.

 

Michal bol podnikateľ a športovec, boxoval v bratislavskom thajboxerskom klube Hanuman gym. Miloval rýchlosť a jazdil aj na motorkách. Osudnou sa mu však stala jazda aute. Michalova smrť zasiahla mnohých, medzi nimi aj herca Michala Nemtudu, rappera BACILA, členov skupiny H16 vrátane Majka Spirita, rappera Čistychova s ktorými bol dlhoročný kamarát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies