FOTO Tragická dopravná nehoda pri Trnave: Vyhasli životy dvoch mladých ľudí

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 12:47 • 2 min
FOTO Tragická dopravná nehoda pri Trnave: Vyhasli životy dvoch mladých ľudí

BRATISLAVA - Trnavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste č. II/504 medzi Trnavou a obcou Biely Kostol. Zo šiestich účastníkov nehody boli dvaja zakliesnení vo vozidlách.

slovakia

left justify in out

Hasiči vyslobodili osoby z vozidiel, obidve však utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Štyria zranení sú v opatere záchrannej služby. Informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

 

"Príčinou zrážky v protismere bola pravdepodobne neprimeraná rýchlosť jazdy. Do protismeru prešiel 20-ročný vodič auta Fiat Marea, ktorý spolu s 23-ročným spolujazdcom náraz neprežili. Pri nehode sa zranila aj rodina z auta Škoda Octávia. Rodičia a dve deti boli záchranármi prevezení do nemocnice. Presné príčiny nehody polícia na mieste zisťuje aj so znalcom z odboru cestná doprava," informovala netky.sk hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.
 

Polícia miesto nehody uzavrela a policajné hliadky presmerovali dopravu cez Trnavu, miestnu časť Kamenný Mlyn a obec Biely Kostol.

 

Polícia dôrazne žiada najmä mladých vodičov, aby jazdu prispôsobovali aktuálnej situácii na ceste a najmä svojim schopnostiam. Z dôvodu neprimeranej rýchlosti sa auto na mokrej vozovke stáva často neovládateľným a zrážke s iným vozidlom či pevnou prekážkou sa dá len ťažko zabrániť. Predísť kolíznej situácii na ceste však môže každý vodič zodpovedným prístupom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona