FOTO Tragédia pri Seredi: Po smrteľnej nehode posádka audi z miesta utiekla

NETKY.SK • 19 Október 2015, 14:35 • 2 min
FOTO Tragédia pri Seredi: Po smrteľnej nehode posádka audi z miesta utiekla

SEREĎ/ŠINTAVA - Polícia vyšetruje okolnosti tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v nedeľu 18. októbra o 23. h na rýchlostnej ceste RI na 22. kilometri v smere na Nitru.

slovakia

left justify in out

Vodič na aute Audi RS6 narazil z nezistených príčin do zadnej časti Renaultu Dacia Duster. Pri náraze došlo k ťažkému zraneniu 52-ročného vodiča dacie, občana Rakúska, ktorý zraneniam na mieste nehody podľahol. Jeho 40-ročná spolujazdkyňa z okresu Nitra bola so zraneniami hrudníka hospitalizovaná v galantskej nemocnici.

 

Posádka audi po nehode z miesta utiekla, polícia vyhlásila pátranie po dvoch Martinovi Fančovičovi zo Šintavy a jej 24-ročnej spolujazdkyňa Nikole Hrbánovej z Vinohradov nad Váhom. Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre usmrtenie, ublíženie na zdraví a neposkytnutie prvej pomoci.

 

Škoda na vozidlách a poškodených zvodidlách bola odhadnutá na 24.000 eur. Pre dopravnú nehodu bol úsek cesty medzi Sereďou a Šoporňou v katastrálnom území obce Váhovce od nehody až do dnešnej 5.30 h uzavretý. Doprava bola odklonená cez mesto Sereď. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

 

Podľa hovorkyne hasičov Júlie Kedrovej zasahovali na mieste hasiči z Galanty. Zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a pomohli ju naložiť do vozidla zdravotnej záchrannej služby. Havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies