FOTO Toto tu ešte nebolo: Zlodej zobral z obchodu televízor, pri pokladni mu za neho vrátili peniaze

NETKY.SK • 27 Január 2017, 14:17 • 2 min
FOTO Toto tu ešte nebolo: Zlodej zobral z obchodu televízor, pri pokladni mu za neho vrátili peniaze

LONDÝN – Mnohé obchodné reťazce v zahraničí bez problémov vrátia peniaze za tovar aj keď zákazník nemá bloček. Ak zamestnanci predajne vedia, že tovar bol zakúpený u nich, zákazníkovi vyhovejú, pretože sa riadia heslom „Náš zákazník náš pán“. Tentokrát však zamestnanci britského supermarketu Aldi na svoju dôverčivosť doplatili.

slovakia

left justify in out

Veľmi prefíkaný muž vošiel do obchodu Aldi v meste Lincoln 2. jauára. Trochu sa poobzeral a manieril si to do oddelenia s elektronikou. Tam si zobral televízor za 329,99 libier a išiel ku pokladni. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby pokladníkovi nepovedal, že si televízor za v asi 390 eur kúpil a chce ho vrátiť.

 

Pokladníkovi s úmsmevom na tvári povedal, že by chcel naspäť peniaze. Dôverčivý zamestnanec chcel zákazníkovi vyhovieť, a tak otvoril pokladňu a mužovi dal v prepočte takmer 400 eur.

 

Prefíkaný zlodej sa ešte chvíľu porozprával s manažérom, podal mu ruku a spokojne odišiel.

 

Teraz po ňom pátra polícia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies