FOTO Toto sú finalistky súťaže Miss stredných škôl!

NETKY.SK • 24 Február 2014, 13:21 • 2 min
FOTO Toto sú finalistky súťaže Miss stredných škôl!

RUŽOMBEROK – Šiesty ročník súťaže Miss stredných škôl má už 12 finalistiek, ktoré o titul najkrajšej stredoškoláčky zabojujú 21. júna 2014 v Ružomberku. TASR o tom informoval riaditeľ súťaže Stanislav Šagáth.

slovakia

left justify in out

Výber finalistiek a dvoch náhradníčok uzatvorili na finálovom kastingu v polovici februára v Ružomberku. "Kastingy sa uskutočnili v siedmich mestách na Slovensku s historicky najvyššou účasťou prihlásených študentiek. Boli v najväčších mestách, kde sa nám z predchádzajúcich ročníkov osvedčila spolupráca s partnermi alebo množstvo prihlásených dievčat, čo nás ako organizátorov veľmi teší. Finálový kasting sa konal v ružomberskom kine Kultúra a 9-členná porota vybrala top dvanástku a dve náhradníčky z 38 dievčat z regionálnych kastingov," povedal riaditeľ súťaže.

V boji o korunku sa stretnú študentky Kristína Oršulová (Trenčín), Kristína Frajtová (Lučatín), Karina Beblová (Sučany), Veronika Draková (Sverepec), Ine Minarčíková (Prešov), Karin Klimentová (Slovenská Ľupča), Nikola Šuleková (Hriňová), Radomíra Nižňanská (Nitra), Barbora Bocková (Ružomberok), Dominika Dubeňová (Bratislava), Viktória Ondrášiková (Banská Bystrica), Michaela Šoltésová (Prešov). Náhradníčkami sú Paula Mayerová (Poprad) a Veronika Matalíková (Spišské Podhradie). "Hlasovať o titul Miss sympatia a ďalšie vedľajšie tituly môžu záujemcovia na www.missstrednychskol.sk, kde sa dozvedia aj podrobnosti o jednotlivých hlasovaniach," uviedol Šagáth.

Prvé sústredenie finalistiek sa podľa neho uskutoční na začiatku marca. "Medzi sústredeniami sa predstavia na verejnej prehliadke v Košiciach, Banskej Bystrici a Trnave. Druhé sústredenie bude v Miláne, kde absolvujú aj módnu prehliadku a tretie sústredenie bude už tradične v máji v Chorvátsku. Na zahraničné sústredenia budú mať možnosť sa prihlásiť aj dievčatá, ktoré nepostúpili do finále a záujemcovia mimo súťaž do naplnenia kapacity autobusu. Finále Miss stredných škôl Slovenskej republiky 2014 sa uskutoční 21. júna 2014 v Ružomberku," uzatvoril riaditeľ súťaže.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies