FOTO Toto sú finalistky Finalistky Miss Slovensko 2014!

NETKY.SK • 10 Február 2014, 13:02 • 2 min
FOTO Toto sú finalistky Finalistky Miss Slovensko 2014!

BRATISLAVA - Finalistky 19. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko dnes absolvovali spoločnú premiéru. Na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton ich predstavila riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová.

slovakia

left justify in out

Finálovú dvanástku Miss Slovensko 2014 tvoria Lucia Semanková (22, Bardejov), Petra Pochabová (20, Nitrianske Hrnčiarovce), Lucia Uhrinová (21, Košice), Laura Longauerová (18, Detva), Michaela Franková (21, Matejovce nad Hornádom), Dominika Pernišová (23, Betlanovce), Barbora Olejníková (19, Košice), Jana Slačková (19, Banská Bystrica), Zuzana Hercegová (18, Spišská Nová Ves), Simona Lipovská (19, Nitra), Diana Kušmíreková (20, Kežmarok) a Michaela Nguyenová (18, Žiar nad Hronom).

 

"Tieto dievčatá pozbierali odvahu, chcú v živote niečo dokázať, čo im slúži za česť. To je to najlepšie, čo na Slovensku máme z toho, čo prišlo na kastingy. Sú to dievčatá veľmi inteligentné, ovládajú viacero svetových jazykov. Okrem toho majú nejaký pridružený talent, veľmi veľa z nich tancuje, prípadne píše články, takže som šťastná z tohto výberu," uviedla pre TASR na dnešnom stretnutí s médiami riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. 

 

V tohtoročnom výbere nie je ani jedna blondínka a ani jedna z dvanástky nie je z Bratislavy. "Najmladšia má 18, najstaršia 23 rokov. Áno, tak ako minulý rok nemáme žiadnu zástupkyňu z Bratislavy, čo je zaujímavé, a nemáme žiadnu prirodzenú blondínu. Snažíme sa vybrať najsilnejšiu dvanástku, vizuálne či inteligenčne, nezaoberáme sa tým, že musí vo výbere byť blondínka, chceme mať vo výbere to najlepšie," dodala Šebestová.  

 

Semifinále 19. ročníka Miss Slovensko sa konalo 2. februára a  kastingová porota posunula do užšieho výberu 13 dievčat a finalistku súťaže Miss leta 2013. Po dvojdňovom sústredení sa napokon stanovila finálová dvanástka. V kastingovej porote boli okrem Magdalény Šebestovej aj Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, oficiálny fotograf súťaže Lukáš Kimlička, riaditeľ Oklamčák Production Jozef Oklamčák s manželkou, choreograf Peter Varády, hairstylista Peter Sýkora a moderátor Rádia Europa2 Michal Sabo. 

 

Finálový večer Miss Slovensko sa uskutoční 12. apríla v priamom prenose TV Joj. Miss Slovensko 2014 získa postup na Miss World 2014, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, osobný automobil, mezonet v projekte III Veže a ďalšie zaujímavé ceny. Všetky dievčatá pôjdu aj na spoločnú dovolenku do Turecka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies