FOTO Toto je policajt, ktorý napadol ženu kvôli STK: Má pestrú minulosť!

NETKY.SK • 16 Október 2014, 20:51 • 2 min
FOTO Toto je policajt, ktorý napadol ženu kvôli STK: Má pestrú minulosť!

BRATISLAVA – Slovensko šokoval videozáznam, na ktorom policajt Ľuboš Tiefenbach obzvlášť brutálnym spôsobom jednal so ženou, ktorá nemala platnú STK. Nie je to však jediný priestupok policajta Tiefenbacha.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré šokovalo celé Slovensko bolo natočené dcérou ženy, ktorú policajt zatkol za neplatnú STK. "Na medializovanom videu, ktoré nakrútila dcéra vodičky, je úplne zjavné agresívne správanie sa policajta. Toto nenechám len tak," vyhlásil podpredseda SaS Ľubomír Galko, ktorý chce brannobezpečnostný výbor o zásahu polície. „Kladiem si otázku, kto kryje tohto policajta. Zvolávam mimoriadny brannobezpečnostný výbor, na ktorom budem žiadať prísne prešetrenie tohto incidentu. Budem žiadať Kaliňáka, aby odpovedal, ako ministerstvo vnútra bude riešiť situáciu, ako bude riešiť jeho nadriadených,“ vyhlásil Galko s tým, že chce, aby minister vnútra povedal, či boli zamietnuté podnety na tohto policajta. „Ak sa to potvrdí, budem žiadať vyvodenie dôsledkov pre nadriadených,“ vyhlásil.

 

 

Podľa našich informácií pôjde Ľuboš Tiefenbach na psychologické testy a pravdepodobne mu hrozí vyhadzov z polície. Nejde však o prvý incident tohto policajta. Rapper Roman Grygely alias MOMO opísal na svojom profile svoje skúsenosti s týmto policajtom: „V Bratislave šikanuje v službe dennodenne ludí. Arogantný a agresívny policajt napriek mnoho škandálom stále nosí uniformu a zbraň. Mal som tú česť zažiť tohto človeka pri jeho zásahu. Je to agresívny, nevyrovnaný, zakomplexovaný, premotivovaný človek.“

 

 

 

 

Zásahu policajtov voči mladej žene podľa portálu čas.sk predchádzal problém s nálepkou STK. Podľa videa jej policajti nasadili putá, čo si jej dcéra nahrala mobilným telefónom. Obe vraj skončili na policajnej stanici, dcéra preto, že nemala pri sebe občiansky preukaz, ale len doklad o jeho strate. "Urobili sme už úkony k tomu, aby bol zákrok podrobený kontrole a uvidíme, aké budú výsledky," povedal pre portál minister vnútra Kaliňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies