FOTO Toto je nevyšlo: Žena povedala mužovi, že si adoptovala Jacka Russella, majú 95-kilového psa

NETKY.SK • 13 August 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Toto je nevyšlo: Žena povedala mužovi, že si adoptovala Jacka Russella, majú 95-kilového psa

LONDÝN –Sue Markhamová oklamala svojho manžela, že si adoptovala šteniatko malého Jacka Russella po tom, čo jej povedal, že nechce veľkého psa. Všetko sa prevalilo keď pes začal rásť a momentálne má od nosa po chvost viac ako dva metre.

slovakia

left justify in out

Yogi váži neuveriteľných 95 kilogramov a za mesiac skonzumuje jedlo asi za 200 eur. Sue si veľmi dáva na jeho strave záležať. Na raňajky má aj praženicu.

 

Keď si ho Sue adoptovala vážil necelého pol kilogramu, ale odvtedy neuveriteľne vyrástol. Yogi si žije ako kráľ má vlastný trojárový pozemok, na ktorom si môže robiť, čo sa mu zachce a doma má vlastný gauč.

 

img

 

„Keď som ho uvidela, zamilovala som sa do neho a vedela som, že ho chcem aj napriek tomu, Že Robert nechcel veľkého psa. Povedala som mu, že je to maličký Jack Russell. Avšak keď prerástol všetkých psov v okolí, už som musela ísť s pravdou von,“ povedala Sue pre britský Daily Mail.

 

Jej manžel Robert si Yogiho nakoniec obľúbil a je šťastný, že ho doma majú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona