FOTO Toto je najväčší klamár na svete: Na tento titul je patrične hrdý

NETKY.SK • 24 November 2015, 11:39 • 2 min
FOTO Toto je najväčší klamár na svete: Na tento titul je patrične hrdý

LONDÝN – Klamú všetci – muži, ženy, deti, ale najviac asi politici. Iba jeden muž sa však môže pýšiť titulom „Najväčší klamár na svete“! Ten si už štvrtýkrát v rade odniesol 59-ročný Mike „Monkey Liar“ Naylor z Veľkej Británie.

slovakia

left justify in out

Súťaž s názvom World's Biggest Liar sa každý rok koná v anglickej krčme Bridge Inn v grófstve Cumbria na severozápade krajiny. Ide o uctenie si pamiatky miestneho krčmára Willa Ritsona (1808-1890), ktorý bol známy svojimi príbehmi, ktorými bavil hostí. Súťaže sa nesmú účasniť politici ani právnici, pretože tí sú príliš kvalifikovaní.

 

Tento rok zvíťazil už po štvrtýkrát v rade Mike „Monkey Liar“ Naylor. „Konkurencia bola tento rok veľmi silná, takže som prekvapený, že sa mi podarilo zvíťaziť. Trochu som sa zamotal a myslel som si, že o víťazstvo prídem, ale podarilo sa mi pokračovať. Všetky príbehy si vymýšľam sám,“ povedal šťastný víťaz Mike.

 

Princíp súťaže je jednoduchý. Súťažiaci musia divákom porozprávať vymyslené vtipné príbehy, bez toho, aby mali scenár, alebo rekvizity. Ten najpresvedčivejší vyhráva.

 

Mike vyhral s príbehom ako sa porezal a v nemocnici sa dozvedel, že je pokrvý príbuzný s kráľovskou rodinou. Porozprával sa o tom so svojím adoptívnym otcom, ktorý mu povedal ako ho vymenil za hrniec na varenie počas Vianoc. Mike sa vydal do Buckinghamského paláca, kde si uľavil pred princom Charlesom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies