FOTO Toto je najsexi právnička, akú ste kedy videli

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 09:08 • 2 min
FOTO Toto je najsexi právnička, akú ste kedy videli

SYDNEY – Najdokonalejšia ženská kombinácia je múdrosť a krása. Pekné a inteligentné ženy sa nie veľmi často ukazujú na sociálnych sieťach, ale táto využila svoj intelekt a predala svoju krásu za veľmi slušné peniaze.

slovakia

left justify in out

Nemka Pia Muehlenbeck vyštudovala právo, ale zistila, že to nie je nič pre ňu. Má vlastnú športovú značku, pracuje ako modelka a venuje sa aj bloggovaniu.

 

Na svojom instagrame má viac ako 1,2 milióna ľudí, čo jej prináša pekné peniaze aj pri modelingových kontraktoch, ale aj pri kontraktoch so spoločnosťami, ktoré cez jej instagram prezentujú svoje produkty.

 

Darí sa jej veľmi dobre. Nastavuje trendy pre ženy po celom svete. „Pred viac ako rokom som bola ešte na ceste do práce ako právnička. Od tej doby sa toho veľa zmenilo," povedala pre britský denník The Sun.

 

 

 

#TBT 🌴 FIJI 🌺 Next week the new @yourparadisefiji lineup is announced for the December party... ☀️ who's coming?! 🎉👭 TAG A FRIEND

Fotka uverejnená používateľom PIA MUEHLENBECK (@piamuehlenbeck),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just chillin' 😎 in @slinkii_athletic 🌴 poolside // @merivale 🙌 photo: @kane_vato 💕

Fotka uverejnená používateľom PIA MUEHLENBECK (@piamuehlenbeck),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies