FOTO Toto je mladistvá klientka Čistého dňa, ktorá pobláznila Borisa Kollára

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:58 • 2 min
FOTO Toto je mladistvá klientka Čistého dňa, ktorá pobláznila Borisa Kollára

BRATISLAVA – Iba 15-ročná klientka resocializačného zariadenia Čistý deň poplietla hlavu predsedovi strany Sme rodina Borisovi Kollárovi. Toto sú zatiaľ všetky informácie, ktoré sú o maloletej dievčine, ktorá bojovala so závislosťou na drogách známe.

slovakia

left justify in out

Kollár v konverzácii na facebooku chovankyni písal, že by ju pomiloval a ona mu s nadšením odpisovala. „Áno, písal som si s dievčaťom, o ktorom som netušil, že malo 15 rokov a ani som netušil, že bolo chovankyňou resocializačného zariadenia. To mi dievčina napísala až v minulom roku, keď prepukla kauza Čistý deň,“ povedal Kollár.

 

img

 

Prepis komunikácie z júla 2014:

 

Boris Kollár: Chcem taaaaa

 

X.Y.: už za chvíľu ma budeš mať

 

Boris Kollár: Vy*ukaaaaame saaaaaaaaaa

 

Boris Kollár: Pomilujem si ta

 

X.Y.: uuh tak to už aby si bol domaa :))

 

Boris Kollár: Už coskoro

 

(celý prepis komunikácie nájdete dole v článku)

 

Simona J. Pochádza z Diakoviec (okres Šaľa) a 23.decembra 2015 odišla zo svojho domu. V tom čase však bola chovankyňou resocializačného zariadenia Čistý deň. „Neušla po prvýkrát, hľadali ju aj v júni 2013 a v septembri tohto roku, vždy sa však sama vrátila domov. Simona je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má chudú tvár a dlhé čierne rovné vlasy,“ informovala vtedy polícia.

 

img

 

Kollár podľa vlastných slov s dievčinou od mája 2014 sporadicky komunikoval, no Tománková klamala vo viacerých bodoch, vrátane obsahu tejto komunikácie. Zdôraznil, že nevedel, že je dievča maloleté, pričom jeho vek sa dozvedel až v októbri minulého roku. Dievčina podľa neho vždy kontaktovala jeho, a nie naopak, pričom zdôraznil, že sa s ňou nikdy nestretol. Čo sa týka obvinenia, že políciu neinformoval v čase jej úteku z resocializačného zariadenia, Kollár povedal, že o policajnom pátraní nevedel a spojil sa s ňou, len aby sa uistil, že je v poriadku. Na jeseň 2016 po vypuknutí kauzy Čistý deň sa ho dievča dokonca snažilo vydierať a žiadalo, aby vystúpil v prospech tohto zariadenia, čo však Kollár odmietol. „Pani Tománková vypustila bublinu. Sú to všetko lži,“ vyhlásil.

 

Tománková pred novinármi obvinila nemenovaného opozičného politika, že nenahlásil polícii informácie o nezvestnom, vtedy 15-ročnom drogovo závislom dievčati. Dievča, s ktorým bol predtým tento poslanec v kontakte na Facebooku, kde zverejnilo erotické fotografie, utieklo z Čistého dňa a polícia po ňom pátrala viac ako dva mesiace. Poslanec sa s ňou podľa Tománkovej skontaktoval na sociálnej sieti, no polícii to neoznámil. Pred štyrmi mesiacmi začala polícia trestné konanie, Tománková však nechcela špecifikovať, kto podal oznámenie ani kto je obvineným, aby nemarila vyšetrovanie. Kollár v tejto súvislosti vyhlásil, že zatiaľ nebol vypočutý, no polícia ho dnes kontaktovala, aby vypovedal.

 

Komunikácia medzi Kollárom a tínedžerkou

 

img

img

img

img

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies