FOTO Toto je jeden z najväčších psov na svete, na posedenie zožerie celú kravskú nohu

NETKY.SK • 19 Február 2016, 16:12 • 2 min
FOTO Toto je jeden z najväčších psov na svete, na posedenie zožerie celú kravskú nohu

CHATHAM - Kurt je pes nadpriemerných rozmerov, a keď stojí na zadných nohách, jeho výška presahuje dva metre. Milujúca majiteľka ho preto prezýva "obrovské maznajúce monštrum".

slovakia

left justify in out

Tracy Buckingham verí, že jej anatolský pastevecký pes je najvyšší jedinec svojho druhu na celom svete. Keď sa Tracy (42) s Kurtom prechádza v blízkosti ich domu v Chatham, vždy sa pri nich zastavia šokovaní ľudia, ktorí chcú vedieť, ako je Kurt vysoký a koľko váži. Váha tohto obríka sa pohybuje od 60 do 70 kilogramov, pričom uživiť ho nie je lacná záležitosť.

 

Oddaná majiteľka na jeho stravu mesačne minie v prepočte 128 eur. Kurt dokonca dokáže zjesť celú kravskú nohu na jedno posedenie, pričom v miske nenechá ani kosti. Veľkou pochúťkou sú pre neho aj kuracie nohy.

 

Napriek jeho monštruóznemu vzhľadu, je Kurt v skutočnosti podmanivý maznáčik, ktorý by sa vraj celé dni iba túlil. "Myslím, že jeho absolútne najobľúbenejšia činnosť je maznanie, bozky a stretávanie sa s novými ľuďmi. Miluje pozornosť, keď sa okolo neho na ulici zídu ľudia,“ povedala Tracy, ktorá je odborníčkou na výchovu psov.

 

"Zbožňuje ostatné psy aj moje mačky, často sa s mini túli v jeho posteli," dodala. Kurt je vraj aj veľký leňoch a rád si cez deň zdriemne. "Je to milujúci, sentimentálny a rozkošný tvor. Nemá predstavu o svojej veľkosti a keď si na vás ľahne, máte pocit, že vás rozpučí,“ dodáva majiteľka so smiechom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies