FOTO Toto je hrdina Tibor († 24): Zahynul na diaľnici D2, pretože chcel pomôcť raneným

NETKY.SK • 29 Január 2016, 15:49 • 2 min
FOTO Toto je hrdina Tibor († 24): Zahynul na diaľnici D2, pretože chcel pomôcť raneným

BRATISLAVA – Včerajšie dve nehody na diaľnici D2 si vyžiadali jeden ľudský život a troch zranených. Obeťou sa stal 24-ročný Tibor F. z Lozorna, ktorý zaplatil životom za to, že chcel pomôcť raneným.

slovakia

left justify in out

Cesta v smere do Bratislavy bola niekoľko hodín neprejazdná, v opačnom smere bol prejazdný len jeden pruh. Podľa doterajších informácií v 45 km v smere do Bratislavy sa krátko po 06:30 zrazil Renuault Espace a nákladný Mercedes.

 

 

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, nákladiak sa po zrážke prevrátil a narazil do stredových zvodidiel, ktoré posunulo do protismeru. V osobnom aute sa zranili dve osoby, zranený bol aj vodič nákladného auta. Previezli ich do jednej z bratislavských nemocníc.

 

 

 

 

Za nákladným autom zastavil 24-ročný Tibor, ktorý chcel pomôcť vodičovi nákladného auta. To sa mu však stalo osudným.  Z doposiaľ nezistených príčin ho v protismere zrazilo BMW. Mladý muž zomrel na mieste.  "Vodič BMW už nedokázal zabrániť zrážke pre krátku vzdialenosť," informoval hovorca. Presné okolnosti tragédie teraz polícia vyšetruje.

 

img

 

Policajti premávku odkláňali cez D4 na cestu I/2. Diaľnicu sprejazdnili krátko pred 11:30.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies