FOTO Toto dievča inšpiruje ostatných: Prežila dve ťažké nehody a nikdy sa nevzdáva

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Toto dievča inšpiruje ostatných: Prežila dve ťažké nehody a nikdy sa nevzdáva

ADELAIDE – Myslíte si, že váš život nestojí za nič. Nič sa vám nechce a myslíte si, že je príliš neskoro na zmenu. Prinášame vám príbeh Kellie Mencel (22) z austrálskeho mesta Adelaide, ktorá má veľkú odvahu a chuť žiť plnohodnotný život.

slovakia

left justify in out

Keď mala iba 17 rokov Kellie dostala mikrospánok a v rýchlosti asi 100 km/h vyletela z cesty. Utrpela zranenia, ale mala obrovské šťastie, že prežila.

 

img

 

Týždeň strávila v nemocnici a rodina ju chcela za odmenu zobrať na vodné lyže. Čln, v ktorom sedela nevedeli naštartovať a potom explodoval. Kellie sa zobudila v nemocnici s popáleninami na celom tele. Dve takto vážne udalosti ju poslali psychicky na dno.

 

img

 

img

 

img

 

Trvalo mesiace, kým sa jej pokožka dala dokopy, dva roky sa musela vyhýbať slnečným lúčom a dokonca sa musela učiť aj odznova chodiť. Hanbila sa za svoju popálenú tvár a telo a chodila pozakrývaná.

 

Nevzdala sa a dnes vyzerá fantasticky. Robí fitness trénerku a je inšpiráciou pre ostatných ľudí.

 

 

Anyone who has known me for a long time would know 5 years ago today was easily the hardest day of my life. It feels like yesterday. On 30/12/2009 I fell asleep driving, I woke up heading towards a pine forest and ended up rolling my car 5 times. A week later the 09/01/2010 but family took me to our family shack to get my mind off of my accident, were (would you believe it or not) I was involved in a more horrifying accident, a boat explosion. So here it is 09/01/2010 vs 09/01/2015 5 year burns transformation. The best motivator will always be yourself. I look back on these photos, so proud of how far I have come in all aspects of my life. I'm so grateful for everything life has thrown at me because it has made me the person I am today ❤️ I'm determined and motivated to make my dreams a reality ✨ the scars I have today is what keeps me strong 💪 a guardian angel saved me two times, I'm here for a reason. Thank you to all the wonderful people who have helped we overcome this hardship. 💜 #healthylifestyle #fitness #gym #fit #motivation #dedication #health #healthy #life #goals #grateful #burnsvictim #love #recovery #transformation #believe

Fotka zveřejněná uživatelem Kellie Mencel (@kelliemencel),

 

 

 

Monday afternoons 🌞🌾🐠 #beach #thebeachpeople #glenelg #5045 #sand #oneil #bikini #australia @thebeachpeople

Fotka zveřejněná uživatelem Kellie Mencel (@kelliemencel),

 

 

 

Spending our two and a half years together at the gym. Sah romantic. 💪 #gym #myhoney #guns #shefit #fitness #nike

Fotka zveřejněná uživatelem Kellie Mencel (@kelliemencel),

 

 

Gym gym gym errrrdaaay 💪 #lolatmymuscles #mybabe #shesgotmusclesfordays #fitness #gym #healthylifestyle

Fotka zveřejněná uživatelem Kellie Mencel (@kelliemencel),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies