FOTO Tomášov (†24) život vyhasol pri Sládkovičove: Smrť v aute si predpovedal

NETKY.SK • 9 Február 2016, 18:45 • 2 min
FOTO Tomášov (†24) život vyhasol pri Sládkovičove: Smrť v aute si predpovedal

SLÁDKOVIČOVO – Včera pred šiestou hodinou ráno neprežil 24-ročný Tomáš K. zrážku s kamiónom. Jeho VW Passat sa s ním zrazil na ceste zo Sládkovičova v smere na Senec.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa podľa policajnej hovorkyne Lucie Mihalíkovej stala približne 50 metrov pred odbočkou na obec Nový Svet sa z doposiaľ nezistených príčin zrazil VW Passat s bratislavskou poznávacou značkou s nákladným motorovým vozidlom DAF z okresu Galanta.

 

Tomáš, ktorý by tento rok oslávil svoje 25. narodeniny zavesil na svojom profile na Facebooku fotografiu, z ktorej behá mráz po chrbte. "Pokiaľ zomriem v aute, neplačte...Pretože ja som sa v tej chvíli usmieval," píše sa na obrázku.

 

img

 

Fotografia desí, pretože Tomáš skutočne zomrel v aute. Obrázok komentovali mnohí jeho priatelia. „Jak keby si to tušil,“ alebo „A mal si pravdu,“ napísali pod fotografiu jeho známi.  

 

img

 

Dvadsaťštyriročný vodič osobného auta zraneniam napriek snahe privolanej rýchlej zdravotnej pomoci podľahol. U vodiča nákladného vozidla alkohol nezistili. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies