FOTO Tohoto sa nechce dožiť žiaden rodič: Otec zverejnil fotografiu, ktorá rozplakala celý svet

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 09:55 • 2 min
FOTO Tohoto sa nechce dožiť žiaden rodič: Otec zverejnil fotografiu, ktorá rozplakala celý svet

Život nie je vždy prechádzka ružovou záhradou...

slovakia

left justify in out

Matt Sooter spolu so svojou manželkou a synom zažili skutočné trápenie. Jeho štvorročnej dcérke Addy diagnostikovali rakovinu mozgu. Rodina sa však ani na chvíľu nevzdávala a robili možné aj nemožné preto, aby dievčatko zachránili.  Absolvovala 33 chemoterapii a dokonca sa podrobila aj experimentálnej kúre v Mexiku. Sooterovci na liečbu milovanej Addy vynaložili viac ako 200-tisíc dolárov, avšak napriek tomu svoj boj prehrali.

 

Tesne pred tým, ako Mattovi dcérka zomrela, boli za ňou všetci v nemocnici. Ešte deň pred tým sa zdalo, že liečba funguje, Addy bola živá a smiala sa. Teraz však nechcela už ani jesť a väčšinu času spala. Otec sa obával najhoršieho. Stihol však ešte urobiť fotografiu, ako jeho šesťročný syn Jackson sestru drží za ruku a hladká. "Nič nie je tak, ako má byť. Svet, v ktorom žijeme, je celý naopak. Šesťročný brat by sa nikdy nemal lúčiť s človekom, ktorý ho mal sprevádzať životom, mal byť jeho najbližším priateľom a poradcom, keď tu raz nebudú jeho rodičia," skonštatoval na jej margo skrúšený otec.

 

 

Zakrátko na to prišla zdrvujúca správa. Malá Addy zomrela. V takýchto chvíľach si človek uvedomí, že najdôležitejšie zo všetkého je práve zdravie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies