FOTO Títo muži vykradli v Banskej Bystrici herňu

NETKY.SK • 24 Február 2016, 10:27 • 2 min
FOTO Títo muži vykradli v Banskej Bystrici herňu

BANSKÁ BYSTRICA – Polícia pátra po mužoch, ktorí v nedeľu ráno lúpili v herni na Sládkovičovej ulici v Banskej Bystrici. Do podniku prišli krátko pred 06:45, jeden z dvojice privolal pracovníčku, aby mu vysvetlila registráciu na stávkovacom prístroji.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, keď k nemu pracovníčka prišla, zvalil ju na pohovku, druhý zatiaľ zobral peňaženku s peniazmi a z trezoru. Škody, ktoré spôsobili, presiahli 4 600 eur. Žena vyviazla bez zranení. Páchateľov zachytili kamery. Ako uviedla Petrovičová, majú okolo 20 až 30 rokov, obaja sú zavalitej postavy. Jeden je 170 až 175 cm vysoký, druhý približne 190 cm. Maskovali sa kapucňami. Oblečené mali zimné vetrovky s výrazným vzorom. Prípadní svedkovia si mohli podozrivú dvojicu všimnúť v nedeľu medzi 05:00 a 07:00 na sídlisku Radvaň. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, možno oznámiť na linke 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies