FOTO Títo ľudia si jednoducho boli súdení! Mladík sa náhodne spoznal v pozadí fotky z detstva svojej snúbenice

NETKY.SK • 12 December 2017, 18:0 • 2 min
FOTO Títo ľudia si jednoducho boli súdení! Mladík sa náhodne spoznal v pozadí fotky z detstva svojej snúbenice

Táto mladá dvojica sa v živote stretla už oveľa skôr, ako si pôvodne mysleli.

slovakia

left justify in out

Svet je skutočne malý! Nedávno sa o tom presvedčil aj mladý pár, ktorý úplnou náhodou zistil, že osud sa už raz pokúsil ich spojiť.

 

Verona Koliqi momentálne žije v Londýne, no pôvodne je z Kosova. So svojim priateľom Mirandom Buzaku je rok a za tento čas sa už aj stihli zasnúbiť. Keď si spoločne krátili chvíľu prezeraním fotografií z detstva, narazili na niečo bizarné. Mirand sa na jednej z nich, desať rokov starej, spoznal.

 

Išlo o neuveriteľnú, až osudovú, zhodu náhod. Ako mladík opisuje, na fotografii z pláže v Čiernej Hore, kde Verona trávila dovolenku, pózovala aj so svojou rodinou. V pozadí si na nafukovačke všimol chlapca, ktorý mal rovnaké plavky ako kedysi on. Keď sa prizrel lepšie, zdal sa mu až nápadne podobný. Sám si spomínal, že jednu dovolenku s rodičmi v Čiernej Hore trávil aj on, nechcelo sa mu však veriť, že by sa mohli takto stretnúť.

 

Snúbenci si začali dávať dokopy jednotlivé súvislosti a po tom, ako si u rodičov overili niektoré údaje, ich dohady sa potvrdili. Stretli sa oveľa skôr, než sa reálne spoznali a ani jednému z nich by nenapadlo, že nakoniec skončia spolu.

 

Táto situácia im pripadala natoľko nepravdepodobná, že sa rozhodli svoj príbeh zverejniť aj na sociálnej sieti, kde si v krátkom čase vyslúžili veľkú pozornosť.

 

Verona a Mirand zrejme mali byt spolu...

 

 

She said yes!💍

Príspevok, ktorý zdieľa Mirand Buzaku (@mirandbuzaku),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona