FOTO The Rock učil dcérku plávať v bazéne: Keď ho zbadala bez trička, povedala toto!

NETKY.SK • 19 Júl 2018, 12:17 • 2 min
FOTO The Rock učil dcérku plávať v bazéne: Keď ho zbadala bez trička, povedala toto!

Aj The Rock vie byť milujúcim oteckom, ktorého z času na čas dcérka poriadne prekvapí!

slovakia

left justify in out

Dwayne The Rock Johnson je hollywoodsky herec známy predovšetkým z akčných filmov. Vypestoval si tak reputáciu neľútostného „drsňáka“, čo podčiarkuje aj jeho vzrast a celkový výzor. S malým dievčatkom v náručí si ho predstaviť pomaly ani nevieme. Napriek tomu je milujúcim otcom dvoch malých detí, s ktorými počas svojej dovolenky trávil čas.

 

The Rock je momentálne veľmi vyťažený, oddych teda skutočne potreboval a patrične si ho aj vychutnával. Rozhodol sa však, že čas strávi v pohodlí domova, kde sa bude môcť nerušene venovať svojim ratolestiam. Dcérku Tiu chcel naučiť plávať, tak sa vydali k bazénu. Keď si vyzliekol tričko, udivené dievčatko skonštatovalo: „Páčia sa mi tvoje hnedé prsia“. Pobavený ocko za nevšedný kompliment poďakoval a vysvetlil jej, že sú to svaly, nie prsia.

 

Tia svojim výrokom pobavila celý svet, nie je však jasné, či aj kurz plávania dopadol úspechom. Každopádne, The Rock zožal fotografiou z bazéna veľký úspech.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies