FOTO Teroristi z Hamasu majú novú nebezpečnú zbraň, smeje sa im celý svet

NETKY.SK • 4 Február 2016, 17:00 • 2 min
FOTO Teroristi z Hamasu majú novú nebezpečnú zbraň, smeje sa im celý svet

RAMALLAH - Teroristické palestínske hnutie Hamas predstavilo pri príležitosti pohrebu svojich siedmych členov ukoristený a prestavaný izraelský tank. Ten má byť teraz súčasťou smrtiacej výzbroje teroristov.

slovakia

left justify in out

„Nebezpečný“ tank má však jeden háčik – je to z dreva vyrobená maketa na štyroch kolesách a nešikovným teroristom sa teraz smeje celý svet. Sedem teroristov zahynulo, keď sa na nich zrútil tunel vedúci z pásma Gazy do Egypta. Hamas následne usporiadal veľkolepý pohreb svojich mučedníkov s malou chybičkou krásy.

 

Súčasťou smútočného sprievodu mala byť aj nová zbraň palestínskeho hnutia, ukoristený izraelský tank, ktorý militanti jemne „vylepšili.“ Tank je celý z dreva, namiesto pásov má pneumatiky, a aj malý chlapec by dokázal rozpoznať, že „nebezpečný“ tank v rukách teroristov, je len prerastená hračka.

 

Hrozivým teroristom z Hamasu sa teraz smeje celý svet. Izraelské ministerstvo obrany k tomu dokonca vydalo krátku správu: „Izraelská armáda nemá žiadne tanky vyrobené z dreva ani pohybujúci sa na štyroch kolesách.“ Na sociálnej sieti Twitter sa objavili ešte zaujímavejšie komentáre: "Čo si nikto nevšimol, že sa pásy vôbec nedotýkajú zeme?" Internet zaplavili obrázky najrôznejších hračiek a alegorických vozidiel podobných tankom s nápismi ako: „Hamas má ďalší tank,“ či „Vývoj nového tanku Hamasu pokračuje.“ 

 

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies