FOTO Terorista z Londýna by sa v hrobe obracal, jeho dcéra odmieta islam a nosí sexy šaty

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 14:14 • 2 min
FOTO Terorista z Londýna by sa v hrobe obracal, jeho dcéra odmieta islam a nosí sexy šaty

LONDÝN - Teegan (18), dcéra zabitého teroristu, ktorý v Londýne nedávno pripravil o život päť ľudí, nezdedila zlé gény.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dievča sa a jej matka sa vzopreli diktátu Chálida Masooda, ktorý chcel, aby konvertovali na islam, vzdali sa svojich práv a chodili celé zahalené. Informáciu priniesol The Mirror, ktorý sa spojil s ich rodinnými známymi.

 

Druhú zo sestier, Andi (24) sa zachrániť nepodarilo. Poslušne konvertovala, zakryla si úplne celú tvár a odsťahovala sa z matkinho domu k radikálnemu otcovi do Lutonu.


Následne prerušila kontakt s matkou, sestrou aj kamarátmi, pretože pre ňu už neboli vhodná spoločnosť. Dokonca si aj zmenila meno na arabské.

 

Dospievajúca Teegan sa však jeho šikane nepoddala a na nedávnom školskom plese sa ukázala v sexi čiernych šatách.

 

img

 

Matka dievčat menom Jane Harvey si dala na výchove záležať. Rozhodnutiu Andi nerozumie a nie je sama.

 

"Odišla žiť s otcom po tom, čo ju preorientoval. Nechápem, prečo to urobila, bol to cvok," povedal bývalý spolužiak Andi, Luke Lawrence (23).

 

Jane sa s Masoodom spoznala v chemickej firme, kde pracuje ako generálna riaditeľka. Splodili dve dcéry a rozišli sa v roku 2000, keď bol Masoos prvýkrát zatknutý a odsúdený na dva roky za za napadnutie, držbu útočných zbraní a narušovanie verejného poriadku.

 

Narodil sa ako Adrian Russell Ajao. Vo väzení konvertoval na radikálny islam a zmenil si meno na Khalid Masood. Čo je len jedna z mnohých jeho prezýviek.

 

Masood (52) na Westminsterskom moste 22. marca zabil autom troch chodcov a potom pred parlamentom dobodal jedného policajta. Zároveň pritom zranil desiatky ďalších ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies