FOTO Tento pár minul už 285-tisíc na plastiky, aby sa podobali na Barbie a Kena

NETKY.SK • 21 Október 2015, 10:00 • 2 min
FOTO Tento pár minul už 285-tisíc na plastiky, aby sa podobali na Barbie a Kena

SAINT TROPEZ – Tento párik posunul svoju závislosť na bábiky Barbie a Kena na úplne iný level.

slovakia

left justify in out

Dokopy zatiaľ minuli 285-tisíc eur na to, aby sa stali žijúcimi verziami Kena a Barbie a ešte ani zďaleka neskončili. Anastasia Reskoss (20) si chce dať zmeniť tvar uší a jej priateľ Quentin Dehar (23) chce prsné implantáty.

 

 

Ich cesty sa skrížili na párty v Saint Tropez v roku 2013 a odvtedy jeden druhého tlačia, aby podstupoval stále ďalšie a ďalšie fyzické zmeny.

 

img

 

Anastasia sa narodila v Rusku a pre britský denník Metro povedala: „Chceme stráviť zvyšky našich životov spolu morfovaním na bábiky, ktoré milujeme.“

 

Po skončení školy, Anastasia si ako pätnásťročná uvedomila, že sa chce stať Barbie. „Rodičia mi kúpili všetky Barbie, ktoré som chcela. V jednom momente som ich mala viac ako 100 a milovala som ich, všetky sú nádherné,“ povedala mladá Ruska.

 

img

 

Keď som mala 15 začala som si stále viac uvedomovať to, ako vyzerám. Uvedomila som si, že sa chcem stať Barbie. „Bola som dobrá dcéra – študovala som usilovne a mala som dobré známky. Moji rodičia sú určite radšej, že sa ich dcéra stará o svoj zovňajšok, ako keby brala drogy,“ prezradila Anastasia.

 

img

 

Quentin je Francúz a na Kenovi ho lákal jeho miliardársky životný štýl. Vlastní Porsche podobné, tomu Kenovmu. Zarobil si na neho pomocou svojich obchodov s mobilnými telefónmi.

 

img

 

„Na strednej škole som sa cítil veľmi priemerný. Necítil som sa sám sebou. Povedal som si, že sa musím stať mojím detským idolom a stať sa Kenom,“ povedal Quentin a dodal: „Čítal som veľa časopisov a pozeral som rôzne kozmetické procedúry. Chcel som zmeniť všetky črty mojej tváre, aby som vyzeral ako Ken.“

 

img

 

Podľa Quentina dokonca aj ich rodičia ich volajú Barbie a Ken a nepoužívajú ich skutočné mená.

 

img

 

S operáciami ešte neskončili Quentin chce botox a prsné implantáty a Anastasia si chce zväčšiť prsia, zmeniť tvar uší a odstrániť vačky pod očami.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies