FOTO Tento muž pokazil ľuďom dovolenku: Vykrádal skrinky na kúpalisku vo Veľkom Mederi

NETKY.SK • 10 August 2016, 16:20 • 2 min
FOTO Tento muž pokazil ľuďom dovolenku: Vykrádal skrinky na kúpalisku vo Veľkom Mederi

VEĽKÝ MEDER - Policajti pracujú na objasnení prípadu a totožnosti muža, ktorý je podozrivý z krádeží a neoprávneného výberu peňazí z bankomatu.

slovakia

left justify in out

Pred takmer mesiacom zachytila kamera muža na termálnom kúpalisku vo Veľkom Mederi, ako vypáčil zámok na skrinke a potom z nej vybral osobné veci. V jednom prípade okradol manželov z Čadce o osobné doklady, peňaženky a bankomatovú kartu, z ktorej neskôr vybral 200-eurovú hotovosť. Informovala dnes TASR trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

 

Ako povedala, zlodej sa vzápätí vlámal aj do skrinky 48-ročnej ženy z okresu Trenčín. Podobne ako v prvom prípade zobral peňaženku s hotovosťou, stravnými lístkami a bankomatovou kartou. K výberu hotovosti z bankomatu už v tomto prípade nedošlo. Návštevníčke kúpaliska spôsobil krádežou škodu takmer 130 eur.

 

"Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. Mužovi hrozí za jeho konanie strata slobody až na päť rokov," povedala hovorkyňa s tým, že polícia sa obracia na občanov s prosbou o pomoc. "Ak ste muža na záberoch spoznali, všetky informácie môžete oznámiť na čísle 158," uzavrela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies