FOTO Tento muž útočí v Bratislave na ženy výkalmi

NETKY.SK • 11 November 2015, 14:54 • 2 min
FOTO Tento muž útočí v Bratislave na ženy výkalmi

BRATISLAVA - Polícia má identikity muža, ktorý v rôznych častiach Bratislavy útočí na ženy výkalmi. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, po analýze doterajších oznámení ide s najväčšou pravdepodobnosťou o muža vo veku 25 až 38 rokov, vysokého približne 180 cm.

slovakia

left justify in out

Má krátke tmavé vlasy a jemné strnisko. Zvyčajne mal oblečené tmavé športové oblečenie, na hlave šiltovku alebo čiapku, v niektorých prípadoch mal okuliare, tzv. pilotky. Polícia vyzýva ženy, ktoré sa stali jeho obeťami, aby ihneď po čine kontaktovali políciu. Oznámenia podané s veľkým časovým odstupom zhoršujú možnosť páchateľa zadržať.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona