FOTO Tenistka Bouchardová zaplatila za prehratú stávku, randila so študentom

NETKY.SK • 16 Február 2017, 10:30 • 2 min
FOTO Tenistka Bouchardová zaplatila za prehratú stávku, randila so študentom

NEW YORK - Tenistka Eugenie Bouchardová dodržala slovo a v stredu verejne randila s Američanom Johnom Goerkem, s ktorým prehrala stávku o víťazovi Super Bowlu.

slovakia

left justify in out

Kanaďanka počas houstonského finále play-off NFL v americkom futbale neverila, že by New Englad Patriots dokázali obrátiť krajne nepriaznivý vývoj zápasu s Atlantou Falcons a na twitteri už oslavovala víťazstvo svojho obľúbeného tímu. Goehrke neváhal a navrhol Bouchardovej stávku - ak vyhrajú Patriots, pôjde tenistka s ním na rande. Bouchardová súhlasila.



Tím okolo rozohrávača Toma Bradyho napokon dokázal zmazať 25-bodové manko, dotiahol súboj do prvého predĺženia v histórii Super Bowlu a v ňom aj k víťazstvu 34:28. 

Bouchardová sa s 20-ročným študentom Univerzity Missoury a svojím veľkým fanúšikom stretla počas ceremónie spojenej s prezentáciou prestížnej série plavkových fotografií pre časopis Sports Illustrated, pre ktorý pózovala prvý raz. Spolu s ňou rolu modeliek prijali aj ďalšie dve tenistky Serena Williamsová a Caroline Wozniacka,. Dánka dokonca už tretí rok za sebou.

 



Ďalšia časť schôdzky sa odohrala na zápase basketbalovej NBA v Brooklyne. Pár sedel vedľa seba v hľadisku počas súboja s Milwaukee a cez prestávku sa ukázal aj na palubovke, keď hodil do hľadiska niekoľko suvenírov.  
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies