FOTO Telefonujete počas nabíjania? Takto dopadlo 13-ročné dievča, škaredú jazvu si ponesie celý život

NETKY.SK • 25 Február 2016, 14:00 • 2 min
FOTO Telefonujete počas nabíjania? Takto dopadlo 13-ročné dievča, škaredú jazvu si ponesie celý život

SPRINGFIELD – Mobilné telefóny sú dnes neodmysliteľnou súčasťou bežného života ľudí a málokomu by napadlo, že môžu byť aj veľmi nebezpečné.

slovakia

left justify in out

Gabbie (13) si spomienku na nový mobil ponesie v jazvách po celý život. Dievča z Illinois utrpelo popáleniny druhého stupňa po tom, čo ju zasiahol elektrický prúd z jej nového telefónu, keď telefonovala počas toho, ako sa nabíjal.

 

Matka dievčiny, Jackie Fedra povedala, že jej dcéra odpočívala doma vo svojej izbe a hrala sa s mobilným telefónom LG D500, ktorý jej kúpili v T-Mobile ako vianočný darček.

 

"Zrazu zbehla dolu a držala sa za krk. Mala strašné bolesti a hystericky kričala. Pre matku, je to ten najhorší pocit na svete, keď vidí svoje dieťa, zmietať sa v bolestiach, pričom netuší, ako mu pomôcť,“ povedala Fedra pre Buzzfeed News. „Trvalo dobrých 5 minút, kým bola schopná povedať, čo sa vlastne stalo,“ dodala.

 

"Utrpela bolestivé popáleniny druhého stupňa a teraz bude mať jazvu okolo celého krku," vysvetlila zúfalá matka. Rodina predpokladá, že elektrický prúd z telefónu prešiel cez kovový náhrdelník, ktorý mala na krku. Teraz má namiesto okrasy, jazvu.

 

Pani Fedra povedala, že o nešťastí informovali spoločnosti T-Mobile a LG. T-Mobile dievčine poslal nový telefón, ako náhradu za zničený a zároveň jej ponúkol preplatiť náklady za lekársku starostlivosť. Firma LG podľa Buzzfeed News vôbec neodpovedala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies