FOTO Táto živá Barbie popiera plastické úpravy, toto je tajomstvo jej krásy

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 17:51 • 2 min
FOTO Táto živá Barbie popiera plastické úpravy, toto je tajomstvo jej krásy

KYJEV – Ukrajinská modelka Valeria Lukyanova (30), ktorá je známa pod prezývkou "živá Barbie,“ tvrdí, že nepodstúpila žiaden chirurgický zákrok.

slovakia

left justify in out

Svoj vzhľad dokonca nepovažuje za „iný,“ pričom sa vyjadrila, že podľa nej vyzerá ako normálne dievča. "Nemyslím si, že vyzerám ako Barbie, myslím, že vyzerám ako elegantné dievča. Úprava mi trvá asi hodinu a pol," povedala v rozhovore pre webovú stránku TooFab. Lukyanova zároveň tvrdí, že od svojich 14 rokov sa takmer nezmenila.

 

 

Modelka, ktorá naspievala aj niekoľko piesní popiera obvinenia verejnosti, že za svoj vzhľad vďačí plastickej chirurgii. "Tí, ktorí to tvrdia o mne nič nevedia. Môj vzhľad je vedľajším účinkom môjho vnútorného sveta,“ obhájila sa.

 

Dodala však, že v budúcnosti operáciu nevylučuje: "Ak v budúcnosti budem potrebovať plastickú chirurgiu tak ju samozrejme podstúpim. Nie som proti chirurgickej úprave ale doteraz som ju nepotrebovala."

 

Lukyanova tiež tvrdí, že jej štíhla postava je výsledkom poctivej diéty, ktorá zahŕňa malé množstvo surových rýb, čerstvé ovocné šťavy a pravidelné cvičenie, pričom nepije alkohol ani nefajčí.

 

Živá bábika sa dokonca snaží dosiahnuť stav, aby nemusela vôbec jesť a piť. V minulosti sa nechala počuť, že nasleduje breathariánstvo, čo je životný štýl, podľa ktorého človek dokáže žiť bez prijímania akejkoľvek stravy.

 

 

 

 

 

Jej mystická osobnosť si na Instagrame získala už viac ako 65.000 nasledovníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona