FOTO Táto žena sa 40 rokov neusmiala, aby nemala vrásky

NETKY.SK • 5 Február 2015, 17:03 • 2 min
FOTO Táto žena sa 40 rokov neusmiala, aby nemala vrásky

LONDÝN – Ženy spravia pre krásu takmer všetko. Chodia na plastické operácie, nechajú do seba pichať botox a podstupujú ďalšie bolestivé procedúry. Táto žena bojuje s vráskami iným spôsobom.

slovakia

left justify in out

Päťdesiat ročná Tess Christianová nemá na tvári takmer žiadnu vrásku. Je to plastickými operáciami? Nie. Je to botoxom? Nie. Tess ma na hladkú pleť na tvári úplne iný recept.

 

img

 

img

 

Tess sa neusmieva. A to doslova. Nielen na fotografiách, alebo vtipoch. Neusmiala sa od svojich desiatich rokov. Nevieme ako to dokázala, ale už 40 rokov jej nič nevyčarilo úsmev na tvári. A to už od svojich desiatich stihla mať svadbu a aj sa jej narodila dcéra.

 

img

 

Pre britský Daily Mail povedala, že svoje rozhodnutie neľutuje a nebude sa usmievať aj naďalej. Údajne má zo života radosť, len ju nedáva najavo. Priatelia ju prezývajú Mona Lisa.

 

Rovnako bojujú proti vráskam aj celebrity. Neusmievajú sa ani Kim Kardashian s jej manželom Kanyem Westom a napríklad ani exspajska Victoria Beckham.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies