FOTO Táto žena s dokonalou postavou nestarne, koľko rokov by ste jej tipli?

NETKY.SK • 6 Január 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Táto žena s dokonalou postavou nestarne, koľko rokov by ste jej tipli?

CHARLOTTE - Laura Gordon zo Severnej Karolíny vyzerá, akoby denne pila elixír mladosti. Za jej krásou aj v pokročilom veku je však tvrdá drina a chvályhodná pevná vôľa.

slovakia

left justify in out

Ak si myslíte, že táto kráska má okolo 20, ste na omyle, tiahne jej už na 50. Laura (48) priznala, že za jej dokonalým vzhľadom nie je nič iné ako tvrdá práca a zdravá strava. Jedného dňa si všimla, že na sociálnych sieťach sa ilegálne šíria fotografie jej vtedy 45-ročného tela a zostala v šoku. Táto žena zaslúžene priťahuje pozornosť a na Instagrame má už 451 000 fanúšikov.

 

Laura tvrdí, že fitness cvičenie nikdy nebolo jej profesionálnou oblasťou, no je to pre ňu niečo ako sekundárna práca, pričom jej výplatou je telesná kondícia. Laura objavila čaro cvičenia keď mala 23 rokov. Dovtedy mala iba sedavú prácu v kancelárii a vo voľnom čase leňošila na gauči pred televíziou.  Po čase tohto stereotypu sa však začala cítiť zle a uvedomila si, že niečo nie je v poriadku.

 

Začala pozerať DVD s fitness trénermi a cvičila u seba doma, kde si postupne zriadila vlastnú telocvičňu. K tejto aktivite si veľmi rýchlo privykla a cvičenie sa stalo pravidelnou súčasťou jej bežného  života. Každý deň nekompromisne cvičí tri hodiny a prejde si okolo 5 video-tréningov.

 

Pre Lauru je veľmi dôležitá aj strava, polotovary vôbec nekonzumuje a snaží  sa vyhýbať  každému nezdravému jedlu. „Keď ma vidia priatelia alebo príbuzní, hovoria mi: Aké máš šťastie, že si taká chudá, môžeš jesť , čo sa ti zachce,“ hovorí Laura. „To nie je pravda. Za štíhlu  postavu vďačím len a len prísnej sebakontrola a zdravému jedálničku,“ dodáva.

 

Laura trvá na tom, že žiadna z jej fotografií nie je sfalšovaná a nepoužíva ani žiadne špeciálne produkty alebo doplnky. Prehlasuje, že k dobrej  postave ľuďom nepomôžu žiadne diétne prípravky, ale len tvrdá drina a nikdy to inak nebude.

 

Laura zatiaľ nemá deti, no je vydatá za 39-ročného partnera.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona