FOTO Táto žena má 7 detí a postavu ako fitnesska! Ľudia si ju mýlia s jej dcérami

NETKY.SK • 13 Január 2018, 06:00 • 2 min
FOTO Táto žena má 7 detí a postavu ako fitnesska! Ľudia si ju mýlia s jej dcérami

UTAH – Genetika, deti, práca, nedostatok času, alebo sú to len výhovorky prečo neprestať s nezdravým jedlom a nezdvihnúť ten veľký zadok zo sedačky?

slovakia

left justify in out

Jessica Enslow má v súčasnosti 43 rokov a priviedla na svet sedem detí. Dnes však vyzerá lepšie ako predtým, než prišlo na svet to prvé, pred vyše 20 rokmi.

 

 

#flashbackfriday || I used to fear getting older. I literally thought I was old the minute I turned 24, no joke. Oddly, I feel younger now, in many ways, than I did 20 years ago. Obviously, diet and exercise have helped, but I also don't smoke or drink and I've cut wayyy back on diet caffeinated soda because even though I was "allowed" to have it on prep, I definitely felt a difference in how I felt, and it wasn't good. Just being skinny doesn't make you healthy. Surrounding yourself with loving, supportive people has been such an important element in my life too. I am so lucky to have an amazing spouse, parents and in-laws! My next goal is to do more #yoga 🙆🏼 I've been inspired by friends I've met here on IG & I feel it would definitely help decrease stress & increase flexibility🙏🏻💜 What keeps you healthy?

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Kimber Enslow (@jessicaenslow),

 

Prvého potomka porodila ako 19-ročná. Po tomto tehotenstve dramaticky pribrala a po druhom ešte viac. Neboli to ale deti, čo malo na svedomí jej nadbytočné kilá. "Keď som prišla z nemocnice, ihneď som si chcela obliecť džínsy spred tehotenstva, aby som zistila, že ich nevytiahnem vyššie ako do polky stehien. Dostala som extrémny strach a malú depresiu," povedala Jessica pre Mail Online.

 

 

Aspoň si uvedomila, kde robí chybu a bola ochotná vzdať sa určitého komfortu. Ako sama povedala, celé dni jedla nutelu a iné nezdravé kalorické bomby. Začala chodiť do posilňovne 3x týždenne, pondelky si dáva kardio cvičenie a stravuje sa zdravo a striedmo. Sladký dezert si dovolí len maximálne dva razy v týždni. Ale jej sebazaprenie stojí za to. Má postavu ako 20-tka, na fotografiách žiari a je vidno, že je so sebou spokojná.

 

O svoj boj s tukom sa podelila na Instagrame. Tam ukazuje, akou zmenou prešla. S každým dieťaťom je krajšia a štíhlejšia.

 

 

 

 

"Kde je vôľa, tam je cesta. Musíte byť na seba tvrdý ale flexibilný v spôsobe dosahovania svojho cieľu,“ vysvetlila Jessica. Cudzí ľudia si dokonca myslia, že je sestra alebo kamarátka svojich dcér. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies