FOTO Táto Švédka chce mať najväčsie pozadie na svete: Neuveríte, aký obvod aktuálne má!

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 11:53 • 2 min
FOTO Táto Švédka chce mať najväčsie pozadie na svete: Neuveríte, aký obvod aktuálne má!

Väčšina dám túži po pevnom, nie veľkom zadočku, táto žena má však úplne opačné preferencie!

slovakia

left justify in out

V poslednom období sa v médiách čoraz viac objavujú snahy o potlačenie prevládajúceho stereotypu krásy, teda, že ideálna žena je veľmi štíhla. Vzhľadom ku skutočnosti, že kvôli tomuto spoločenskému tlaku mnohé dievčatá a ženy trpeli poruchami príjmu potravy, začali sa dvíhať rôzne protesty aj vo forme propagácie plných ženských tvarov. Áno, každá žena je krásna a jej váha pri tom takú dôležitú úlohu nezohráva. Na zváženie je to ale vtedy, ak tým ohrozujeme svoje zdravie.

 

Natasha Crown je Švédka, ktorá sa po celom svete preslávila svojim pozadím, konkrétne jeho veľkosťou. Tá však nie je tak celkom prirodzene dosiahnutá, Natasha si dala voperovať silikónové implantáty. Momentálne by ich chcela vymeniť za ešte väčšie, no na to, aby takú váhu jej telo unieslo, musí podľa lekárov pribrať ešte 25 kíl.

 

Jej životospráva teda nie je práve ukážková, konzumuje veľa pizze, cestovín a mesačne sporiada až 6 kilogramov obľúbenej sladkej lieskovo orieškovej nátierky. Už teraz pritom váži 133 kg.

 

Špecifické predstavy o dokonalom tele teda vážne ohrozujú jej zdravie. Ona sa nad tým však nezamýšľa. Jediným cieľom je dostať sa do Guinnessovej knihy rekordov ako žena s najväčším pozadím na svete, na to jej ale súčasný obvod 183 centimetrov nestačí.

 

 

Just little me on a bench :) #booty🍑 #bigbootygirls #thong #natashacrown #curves

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Crown (@natasha_crown_official___),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies