FOTO Talianska herečka ponúka sex každému, kto v referende zahlasuje proti zmenám v senáte

NETKY.SK • 24 November 2016, 19:09 • 2 min
FOTO Talianska herečka ponúka sex každému, kto v referende zahlasuje proti zmenám v senáte

RÍM - Talianska herečka Paola Saulina (27) prišla so zarážajúcou ponukou pre talianskych občanov. Krajinu 4. decembra čaká referendum o ústavnej reforme a zmenách v senáte, ktorú už schválili obidve komory talianskeho parlamentu, no ešte sa k tomu bude mať šancu vyjadriť ľud.

slovakia

left justify in out

Saulina žijúca v Los Angeles chce voličov motivovať, aby hlasovali proti týmto zmenám a každému, kto tak učiní, sľubuje za odmenu pohlavný styk. Dôvod jej odmietavého postoja proti reforme dosiaľ verejnosti nie je známy.

Je pravdepodobné, že sa inšpirovala od 58-ročnej speváčky Madony, ktorá zverejnila rovnakú ponuku pre každého, kto bude voliť Hillary Clintonovú. Po voľbách však neprišli žiadne správy o tom že by tento sľúb splnila.

 

Paola tvrdí, že svoje slovo dodrží, ale jej plánu chýba praktická stránka. Vzhľadom k tomu, že voľby sú anonymné, môže ktokoľvek tvrdiť, že hlasoval proti, len aby sa dočkal „darčeku.“ V krajine navyše žije okolo 60 miliónov ľudí, čo si Paola ešte asi nespočítala.

 

img

 

V prípade, že voliči schvália návrh zákona, išlo by o najrozsiahlejšiu ústavnú reformu v Taliansku od konca monarchie. Naopak, ak návrh premiéra Mattea Renziho neprejde, európskej mene hrozí výrazný pokles.

 

Renzi prisľúbil, že ak referendum nebude úspešné, odstúpi.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona