FOTO Takto teraz vyzerá akčný herec Vin Diesel: Tučné brucho a žiadne svaly

NETKY.SK • 7 Október 2015, 12:21 • 2 min
FOTO Takto teraz vyzerá akčný herec Vin Diesel: Tučné brucho a žiadne svaly

MIAMI – Keď sa povie Vin Diesel, ihneď sa vám vybaví svalnatý akčný hrdina. Avšak momentálne tento hollywoodsky herec nie je až v takej forme.

slovakia

left justify in out

img

 

Hviezda série filmov Rýchlo a Zbesilo sa objavila na balkóne hotela na Miami, kde ho zachytili paparazzi a všimli si, že kocky na bruchu a vymakané ruky sú preč.

 

img

 

Štyridsaťosemročný herec si na balkóne hotela zapálil cigaretu iba v boxerkách a jeho brucho veľmi výrazne narástlo.

 

img

 

Americký herec Vin Diesel sľúbil fanúšikom a fanúšičkám ďalšie filmy z akčnej série Rýchlo a zbesilo. Štyridsaťosemročný rodák z Kalifornie tak urobil prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež napísal, že spolu s producentom Nealom H. Moritzom a zástupcami Universal Studios hľadajú vhodných režisérov.

 

 

"Štúdiá Universal sú ako rodina. Sľúbil som im, že do konca tejto ságy pripravím ešte poslednú trilógiu," uviedol herec, ktorý sa na ostatných štyroch snímkach z rokov 2009, 2011, 2013 a 2015 podieľal aj ako spoluproducent. 

 

Vin Diesel sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov minulého storočia. Zahral si v snímkach ako Zachráňte vojaka Ryana (1998), Čiernočierna tma (2000), Kokaínový kartel (2003), Riddick: Kronika temna (2004), Cumlikátor (2005), Dokážte mi vinu (2006), Babylon A.D. (2008) alebo Riddick (2013). Známy je ale predovšetkým ako Dominic Toretto zo spomínanej akčnej série Rýchlo a zbesilo. V snímke Strážcovia Galaxie (2014) nahovoril Groota. Od augusta 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies