FOTO Takto dovolenkuje saudskoarabský kráľ: Tisíc ľudí a uzavretá verejná pláž

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 10:55 • 2 min
FOTO Takto dovolenkuje saudskoarabský kráľ: Tisíc ľudí a uzavretá verejná pláž

PARÍŽ – Ste jedným z najbohatších a najmocnejších monarchov na svete. Teplota vo vašej krajine sa vyšplhá na viac ako 40 stupňov a potrebujete dovolenku. Kam pôjdete? Predsa na juh Francúzska...

slovakia

left justify in out

Saudskoarabský kráľ Salman prišiel minulý týždeň do francúzskeho Vallauris Golfe-Juan a nie je to len tak nejaký priemerný dovolenkár. Zakázal miestnym vstup na pláž a požiadal o svoju vyhradenú zónu, ktorá je okolo jeho obrovskej vily.

 

Takto teda vyzerá dovolenka saudskoarabského kráľa...

 

Izba s výhľadom

Kráľ si zarezervoval luxusnú vilu, v ktorej kedysi bývali napríklad aj Winston Churchill, alebo aj Marilyn Monroe. Ďalších pár týždňov bude domovom kráľa a stoviek členov jeho personálu.

 

Miestny personál mu údajne pripravoval jeho vilu niekoľko týždňov a dokonca mu aj vymenili v jeho izbe okná, aby mal ešte lepší výhľad na more. Údajne má na svojom balkóne aj kráľovský trón.

 

img

 

Transport

Saudskoarabský kráľ nejazdí autami z požičovne. Sedemdesiatdeväťročný monarcha priletí so svojimi ľuďmi na letisko do Nice dvomi lietadlami a do jeho vily ho privezie kolóna zložená z desiatich automobilov.

 

Podľa miestnych si kráľ objednal 400 vozidiel s čiernymi sklami a so šoférmi, ktoré ho odvezú kamkoľvek chce.

 

img

 

Spoločnosť

Leto je perfektné obdobie na to, tráviť čas s rodinou a pár priateľmi. Ale tisíc ľudí je trochu veľká skupina. Podľa miestnych informácií Kráľ Salmon dopravil do Francúzska až tisíc ľudí vrátane členov jeho rodiny, poradcov a vojenských dôstojníkov.

 

Domáci sú z počtu hostí zhrození avšak nie všetci, miestni obchodníci myslia na obrovské zisky, ktoré im títo ľudia prinesú.

 

Súkromné pláže

Pravdepodobne najväčší kráľov rozmar. V lete sú pláže La Mirandole plné ľudí. Avšak francúzske úrady uzatvorili časť verejnej pláže, aby mal kráľ súkromie. Dokonca mu k pláži prirobili aj výťah.

 

Na mori hliadkujú policajné lode, aby zabránili ľuďom prístup na pláž z mora.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies