FOTO Takto bude podľa expertov vyzerať svet o sto rokov

NETKY.SK • 15 Február 2016, 14:54 • 2 min
FOTO Takto bude podľa expertov vyzerať svet o sto rokov

LONDÝN – Ako bude vyzerať svet v budúcnosti. Experti dali hlavy dokopy a zverejnili svoje predpovede, ako bude vyzerať v roku 2116.

slovakia

left justify in out

Podľa akademikov, architektov a urbanistov, budeme napríklad chodiť na dovolenky s celým svojím domom, ktorý odnesie obrovský dron. Podľa expertov, nás v budúcnosti drony donesú kam budeme chcieť bez toho, aby v dome pohli nábytkom.

 

A miesto toho, aby sa budovali vysoké mrakodrapy, mestá budúcnosti budú vyzerať opačne.

 

Ľudia budú žiť v budovách, ktoré pôjdu až 25 poschodí pod zem. Podľa expertov vzniknú aj tzv. „bublinové mestá“, v ktorých budú ľudia žiť pod morom.

 

img

 

Už dnes si na 3D tlačiarni dokážeme vytlačiť jedlo, avšak ide dnes o veľmi ojedinelý druh stravovania. V budúcnosti sa to však stane bežnou súčasťou života. Na internete si budete môcť stiahnuť jedlá od najlepších šéfkuchárov, ktoré si vytlačíte za niekoľko sekúnd.

 

Okrem jedla si budeme v budúcnosti môcť vytlačiť aj celé domy a aj celý nábytok. Domy budú vybavené LED stenami, ktoré sa budú meniť podľa nálady.

 

img

 

Namiesto dovoleniek pri pobreží budú môcť celé rodiny s deťmi cestovať do vesmíru. Odborníci so spoločnosti Samsung tvrdia, že Mars a Mesiac budú už dávno kolonizované.

 

img

 

„Naše životy sú takmer k nerozoznaniu s tými, ktoré viedli ľudia pre sto rokmi,“ povedala výskumníčka vesmíru Maggie Aderin-Pococková, ktorá sa na predpovedi podieľala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies