FOTO Takmer nemožná náhoda: Robotník dostal novú bankovku s jeho telefónnym číslom

NETKY.SK • 13 Október 2016, 18:50 • 2 min
FOTO Takmer nemožná náhoda: Robotník dostal novú bankovku s jeho telefónnym číslom

BROUGHTON - Natierač Lee Sharman zostal v nemom úžase, keď mu vydali novú bankovku v hodnote 5 libier, potom ako platil na bare.

slovakia

left justify in out

Lee (39) bol v krčme s kamarátmi a ukazoval im novú plastovú „päťku“, no ešte netušil, akú vzácnosť má v rukách. Až pri dôkladnom obzeraní detailov si všimol, že kombinácia čísel na jej okraji je totožná s číslom jeho pevnej linky: 84163.

 

Leeoví šokovaní kamaráti vypočítali štatistickú pravdepodobnosť toho, aká je šanca, že sa k majiteľovi konkrétneho čísla dostane totožná bankovka. Vyšlo im, že šanca bola 1,200,000,000,000 ku 1.

 

"Mám už asi štyri nové päťky a budem ich všetky zhromažďovať, pretože by v budúcnosti mohli byť cenné práve pre poradové čísla,“ povedal Lee. "Bola absolútna náhoda. Obzeral som si ju len preto, že bola nová. Inak by som na to nikdy nemusel prísť.“

 

Lee si chce svoju "osudovú" bankovku zarámovať spolu s jeho vizitkou.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies