FOTO Takmer došlo k tragédii! Po diaľnici sa prechádzali dvoj- a trojročné dieťa!

NETKY.SK • 12 Október 2018, 13:26 • 2 min
FOTO Takmer došlo k tragédii! Po diaľnici sa prechádzali dvoj- a trojročné dieťa!

Vodiči na diaľnici ostali poriadne šokovaní, keď uprostred cesty zbadali dve malé deti, ako sa tu prechádzajú držiac sa za ruku.

slovakia

left justify in out

Kuriózna situácia nastala na diaľnici v čínskom meste Sia-men. Z čista-jasna sa tu uprostred frekventovanej diaľnice objavili dve veľmi malé deti. Chlapček mal dva roky, dievčatko tri. Deti boli zmätené a ruka v ruke kráčali medzi autami.

 

O ich záchranu sa postaral istý vodič autobusu, ktorý napriek všetkému ani chvíľku neváhal, zastavil a deti naložil do vozidla. „Bola to veľmi nebezpečná situácia. Nemohol som ich tam nechať, tak som ich vzal do autobusu a informoval políciu,“ vysvetľuje šofér.

 

img

Zdroj: Facebook

 

Deti v autobuse veľmi plakali, cestujúcim sa ich však podarilo utíšiť. Vodič zastavil na najbližšej vlakovej stanici, kde súrodencov odovzdal polícii. Tí už v tom čase mali informáciu o ich hľadaní, pretože sa údajne krátko pred tým stratili svojmu otcovi.

 

Strašidelný incident teda, chvalabohu, dopadol bez zranení a polícia obe deti odovzdala rodičom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies