FOTO Také sklamanie! Dievčina dostala vytúžený dar, no nakoniec to celé bolo úplne inak

NETKY.SK • 21 Január 2018, 12:00 • 2 min
FOTO Také sklamanie! Dievčina dostala vytúžený dar, no nakoniec to celé bolo úplne inak

Mladá Američanka dostala od svojho brata niečo, po čom veľmi túžila, no zakrátko zistila, že sa tešila predčasne.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že sa stále dookola opakuje, že Vianoce nie sú o drahých daroch, každý chce svojich blízkych potešiť aspoň niečím malým. Občas sa však môže stať, že sa s financiami predsa len prerátame a akosi nám to nevychádza. Potom sa musíme vynájsť alternatívne. Podobne to urobil aj brat Morgan. Jeho počin však mierne zaváňa akousi pomstou.

 

Keď nadišiel Štedrý deň a u Morgan si celá rodina rozbaľovala darčeky, brat ju veľmi prekvapil vetou, že ona má svoj dar pred domom. Zvedavá dievčina sa okamžite zdvihla a išla skontrolovať, čo jej Santa na dvore nechal. Keď otvorila dvere, nemohla tomu uveriť. Stálo tam krásne vyleštené luxusné auto s vianočným prianím. Natoľko ju to dojalo, že sa od šťastia rozplakala. Skutočné prekvapenie však nastalo až po tom, ako si do auta sadla.

 

Čakal ju tam totiž odkaz od brata. Písalo sa v ňom, že auto je len požičané a že zaň nie je dokonca zaplatený ani účet, ten si má vraj uhradiť sama, pretože jemu na to po veľkých výdajoch na vianočné dary pre všetkých ostatných neostali peniaze. K listu jej teda doložil aspoň rôzne poukážky do fast foodov v hodnote približne 90 dolárov, ktoré, ako sám uviedol, zbieral celý život a majú byť istou kompenzáciou.

 

Morganin brat bol teda taký „zlatý“, že jej sprostredkoval požičanie auta, hoci všetky ostatné výdaje s tým spojené už nechal na samotnú sestru. Ale aspoň má niekoľko „menučiek“ zadarmo!

 

img

Zdroj: Twitter



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies