FOTO Svetová realitka predáva krásne európske ostrovy, tu by ste chceli žiť!

NETKY.SK • 3 Júl 2017, 14:30 • 2 min
FOTO Svetová realitka predáva krásne európske ostrovy, tu by ste chceli žiť!

TORONTO - Realitná kancelária Private Islands Online predáva a prenajíma ostrovy či polostrovy z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Je zjavné, že cieli na majetných ľudí, ktorí nemajú problém pustiť nejaký milión hore dole.

 

V katalógu  Private Islands Online je aj množstvo európskych ostrovov, ktoré by naozaj stáli za romantický pobyt. Ak máte plné zuby susedov a ste ochotný za svoj ostrov snov zaplatiť väčšie peniaze, vyberte si nejaký z ostrovov na starom kontinente:

 

img

 

Mermaid Isle

Romantický domček na ostrove s rozlohou 25 akrov je v ponuke za 1 900 000 eur. Nachádza sa pri Írskej pevnine a väčšina okolitej flóry je tak príjemnej sýtozelenej farby. Domček je trojpodlažný s dvoma vonkajšími vírivkami a samostatnou dvojpodlažnou chatou. Ideálne miesto pre zamilovaný pár.

 

img

 

Villa Bergholmen 

Villa Bergholmen leží v súostroví Kemiö v západnej časti Fínska. Vzdialenosť od pevninského prístavu Taalintehdas je 12 minút loďou. Tento súkromný ostrov je ideálny pre rekreačné využitie a obchodné rokovania. V predajnej cene ostrova sa nachádza hlavná budova, dva člny, penzión a sauna. Ostrov je známy svojou krásnou scenériou, čistou vodou a vynikajúcim rybolovom.

 

K dispozícii je aj prístav pre jachty s dĺžkou až 21 metrov a priestor na vybudovanie pristávacej plošiny pre vrtuľník.  Veľkosť ostrova je 3,7 ha ale 1,4 hektára už kúpil investor. Na predaj je teda zvyšných 2,3 akrov.

 

img

 

Cerboli Island

Nachádza sa v Tyrrhenskom mori a patrí k územiu Talianska. V 20. storočí sa na ňom ťažil kameň pre neďalekú továreň, preto sú na ňom stále pozostatky budov, ktoré slúžili ako ubytovne pre pracovníkov v kameňolone. Ostrov má v súčasnosti hodnotu 4 milióny eur, tá však po získaní stavebného povolenia vzrastie. Zaujímavosťou tohto miesta je aj historická rozhľadňa z roku 1100.

 

img

 

Nissos Makri

Nissos Makri je dvojostrov s rozlohou vyše 990-tisíc štvorcových metrov a obvodom 7,2 kilometra. Leží uprostred Iónskeho mora blízko gréckej pevniny. Vybudovaná je zatiaľ len časť infraštruktúry, takže dosiaľ ho nikto aktívne neobýval.

 

img

 

Shore Island

Ostrov Shore Island ležiaci na západe Írska je posiaty množstvom starých ruín. Aktuálne sa využíva na poľnohospodárske účely či pasenie kráv. Plocha približne 120-tisíc štvorcových metrov je na predaj za 825-tisíc eur.

 

img

 

Dulichium Island

Je najväčší súkromný ostrov v Grécku a predáva sa za 40 miliónov eur. Nachádza sa v Iónskom mori a má rozlohu 5,4 milióna štvorcových metrov. Najvyšší bod ostrova vo výške 250 metrov nad morom ponúka krásny výhľad na okolitú scenériu. Rastie tu 4-tisíc olivovníkov, takže si tu nový majiteľ môže rozbehnúť aj nový biznis. Realitná kancelária uvádza, že ide o ideálne miesto na vybudovanie luxusného hotelového rezortu či súkromnej rezidencie.

 

img

 

Schulzewerder Island

Tento poľský ostrov je situovaný uprostred jazera Lubie a rozlieha sa na ploche 85-tisíc štvorcových metrov.  Pôvodne slúžil ako kempingový tábor, no teraz je na predaj nejakému súkromníkovi. Dá sa sem dostať trajektom alebo loďou.

 

img

 

Venice Island

Tento taliansky ostrov sa nachádza vnútri benátskej lagúny. Oficiálna rozloha je 2,2 milióna štvorcových metrov, avšak pevninu tvorí len 190-tisíc štvorcových metrov, zvyšok sú močiare a plytké vodné plochy. Za Venice Island musí nový majiteľ zaplatiť 12 miliónov eur, v cene sú aj štyri obývateľné budovy a jedna vila.

 

img

 

Northern Aegean Island

Je zaujímavý grécky ostrov, na ktorom sa nachádza množstvo turistických chodníkov a cyklotrás. Ide teda o miesto vhodné pre športovcov či dobrodruhov. Atény sú vzdialené 30 minút loďou alebo 10 minút helikoptérou či hydroplánom. Podľa realitky sa tu drží priaznivé slnečné počasie celý rok.

 

img

 

Isola Marinella

Isola Marinella je skalnatý ostrov ležiaci v odľahlých zálivoch v severnej časti Sardínie. Ide o prominentnú oblasť Costa Smeralda. Uvádzaná rozloha je 40-tisíc štvorcových metrov. Na ostrove stojí luxusná vila, trochu menšia drevená rezidencia a kaviareň slúžiaca ako jachtársky klub. Majiteľom neďalekej stredomorskej nehnuteľnosti je taliansky politik Silvio Berlusconi. Cenu Isola Marinella realitka uvádza len vážnym záujemcom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies