FOTO Svadobné obrúčky, ako ste ich ešte nevideli: Toto len tak z prsta nezložíte!

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 12:00 • 2 min
FOTO Svadobné obrúčky, ako ste ich ešte nevideli: Toto len tak z prsta nezložíte!

Ak rozmýšľate nad svadobnými obrúčkami, môžete sa inšpirovať!

slovakia

left justify in out

Svadba je veľkým dňom pre každý pár. Ide predsa o verejné a oficiálne spečatenie ich lásky. Dlho sa naň pripravujú a chystajú všetko tak, aby boli všetci spokojní. Samozrejme, primárne je to o nich dvoch. Svoje životy spoja sľubom a ten im má po celý čas pripomínať symbolický prsteň.

 

Výber obrúčky je často zložitý proces, pretože predstavy mužov a žien sa líšia. Výrobcovia sa preto budúcim mladomanželom snažia všemožne vyhovieť a prstene zladiť tak, aby boli spokojní obaja. Pre niekoho je však už bežná obrúčka nepostačujúca, a tak má aj inú možnosť. Najnovšie sa totiž objavili svadobné podkožné implantáty!

 

Nejde už teda o prsteň v klasickej podobe, ale o istý druh piercingu, ktorý sa priamo do prsta vpichne. Jeho výhodou je, že ho nestratíte a rovnako sa vám nepodarí  zložiť ho len tak, kedy potrebujete. Ľudí v tomto prípade zrejme priťahuje aj istá symbolika – ak by vzťah napriek všetkému nevydržal a vy by ste si „prsteň“ zložili, navždy vám po ňom ostane jazvička.

 

Hoci takýto módny trend môže pôsobiť efektne, nie je veľmi praktický. Najmä krátko po zavedení implantátu je problematické zabezpečiť, aby sa vám do ranky nedostala infekcia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies