FOTO Svadobné fotografie na úzkej skale vo výške 100 metrov!

NETKY.SK • 16 December 2015, 19:30 • 2 min
FOTO Svadobné fotografie na úzkej skale vo výške 100 metrov!

BRATISLAVA - Svadobné portréty, aké nemajú obdobu.

slovakia

left justify in out

Fotograf Jay Philbrick sa podujal na vytvorenie neobvyklých svadobných fotografií, ktoré naháňajú hrôzu hneď na prvý pohľad. Priemysel je plný kreatívnych svadobných fotografov, ktorí sa nebránia a ukážu, že svadobné fotografie nemusí byť nudné. Nie je to však len o fotografovaní, ale aj o odvahe, pretože ak zistíte, že pod nohami máte niekoľko stoviek metrovú priepasť, nie je vám všetko jedno. 


Jay pracoval ako profesionálny horský vodca. Pred tým, ako sa stal profesionálnym fotografom vyliezol na skaly a dokonca aj pracoval ako inštruktor lezenia po skalách. Fotografovanie je jeho koníček a svojich klientov často fotí aj v prírode.  Teraz má to šťastie, že môže kombinovať dve svoje obľúbené činnosti – lezenie a fotografovanie.


Rozhodol sa, že bude originálny a svoje fotografie si vybral, že bude robiť na skalách a útesoch. Fotenie sa robí vo výške 100 metrov nad údolím. Ako miesto si vybral úzku skalnú rímsu Cathedral Ledge v New Hampshire. Hlavní aktéri vyzerajú, že balansujú na hrane smrti, ale v skutočnosti sú istení lanami, ktoré sú ukryté za nimi. Výsledok stojí za to. 


Fotky sú úžasné a vyzerajú naozaj jedinečne, keďže s takouto scenériou sa príliš často nestretávame. 


Pozrite si fotky, ktorý sú výsledkom úžasnej práce.  Viac fotiek nájdete v galérii.

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies