FOTO Suchá v Írsku odhalili tajomstvo! Historici sú nadšení

NETKY.SK • 19 Júl 2018, 11:06 • 2 min
FOTO Suchá v Írsku odhalili tajomstvo! Historici sú nadšení

V Írsku sa v dôsledku sucha objavili zvláštne kruhy v obilí, tieto však nepochádzajú z vesmíru.

slovakia

left justify in out

Kruhy v obilí sa obvykle spájajú s UFO a mimozemšťanmi. Vo svete a aj u nás sa už vyskytlo množstvo prípadov nevysvetliteľných obrazcov na poliach, ktorých pôvod nebol doteraz objasnený. Momentálne sa pozornosť upriamuje na Írsko. Nie však preto, že by išlo o podozrenie na vesmírnu návštevu. Je možné že počasie odhalilo záhadné historické artefakty.

 

Írsko je krajina známa legendami a mýtmi. Momentálne však bojuje s veľkými suchami, ktoré majú dopad aj na kvalitu úrody. Práve táto skutočnosť sa však postarala o to, že sa možno odhalili vzácne archeologické pamiatky.

 

Pred niekoľkými dňami vytvorili Ken Williams a Anthony Murphy fotografie poľa pomocou dronu, na základe ktorých si zaujímavé útvary všimli. Uviedli, že v miestach kruhov je úroda výrazne silnejšia a zdravšia, než na zbytku poľa.

 

Obrazce v poli nápadne pripomínajú tvar Stonehenge, čo pritiahlo záujem odborníkov. Írske ministerstvo kultúry sa vyjadrilo, že oblasť podrobí prieskumu. Polia sa totiž nachádzajú neďaleko Newgrange, dedičstva UNESCO, kde sa našlo už veľké množstvo historických predmetov. Je teda možné, že aj tieto útvary ukrývajú tajomstvo skryté pod povrchom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies