FOTO Štyria Ukrajinci neprežili zrážku s autobusom v okolí mesta Šumperk

NETKY.SK • 18 September 2016, 19:35 • 2 min
FOTO Štyria Ukrajinci neprežili zrážku s autobusom v okolí mesta Šumperk

PRAHA - Najmenej štyria cudzinci zahynuli počas končiaceho sa víkendu pri dopravných nehodách v Česku.

slovakia

left justify in out

V sobotu večer, ako vyplýva z doterajších poznatkov vyšetrovateľov, nedal vodič osobného automobilu prednosť zájazdovému autobusu so seniormi v okolí mesta Šumperk v Olomouckom kraji ČR, výsledkom čoho bola tragická zrážka. Štyria občania Ukrajiny vo veku 20, 24, 28 a 47 rokov z osobného vozidla vrátane jeho vodiča zomreli, piaty člen posádky (52) skončil s ťažkými zraneniami v olomouckej nemocnici. V autobuse k zraneniam nedošlo.

 

Polícia musela cestnú komunikáciu na niekoľko hodín uzavrieť a dopravu v oblasti odkloniť, informovali tamojšie médiá.

 

Iný cudzinec, 19-ročný Rumun zavinil v sobotu dopravnú nehodu troch vozidiel v okolí Českého Krumlova po tom, čo sedel za volantom pod vplyvom alkoholu a bez vodičského preukazu. Mladý muž sa pokúsil o útek, avšak polícia ho zadržala. K zraneniam v tomto prípade, našťastie, nedošlo. Dychová skúška preukázala vo vinníkovom organizme výrazne viac ako jedno promile alkoholu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies